Thursday, March 31, 2011

Toţi oamenii preşedintelui:Van Jones învinovăţea America pentru tragedia de la 11 septembrie, a doua zi după atentate

Azi a ieşit la iveală un video rătăcit pe internet, filmat la un miting al stângii care a avut loc în Oakland a doua zi după atentatele de la 11 septembrie 2001. Unul dintre vorbitori a fost Van Jones, fost Green Jobs Czar în administraţia Obama şi simpatizant comunist declarat. Iată cum se adresa Van Jones audienţei:
- "It's the bombs that the government has been dropping around the world that are now blowing up inside the U.S. borders."
- "We've got something stronger than bombs, we have solidarity. That dream of revolutionary change is stronger than bombs."
Din păcate pentru America, schimbarea profeţită de Van Jones a sosit. Din fericire, americanii au şansa ca la anul să îndrepte greşeala din 2008.
Jones apare în clip pe la minutul 4:38.
Preluare dupa Weasel Zippers

Un congresman din statul Washington s-a săturat de citit Constituţia

Aşteptăm cu interes ca alegătorii din districtul al şaptelea din Washington să-şi arate compasiunea şi să-l trimită pe stimabil la odihnă pe termen nelimitat.

Donald Trump despre Obama : He is a Disaster, he shouldn't be president!

Aştept cu interes ca Trump să între în cursa prezidenţială. Mogulul nu se dă în lături din a ridica semne de întrebare pe care mai toţi ceilalţi posibili candidaţi republicani se tem să le ridice. În interviul acordat Laurei Ingraham, Trump îl mitraliază pe Obama din toate părţile:Unde e certificatul de naştere, cine a scris "Dreams from my father", ce caută americanii în Libia şi cine beneficiază de pe urma acţiunii militare împotriva lui Gaddafi.Nu ştiu ce şanse are The Donald să devină candidatul republican desemnat să-l înfrunte pe Obama în 2012, dar ştiu sigur că ar fi un preşedinte superior la toate capitolele marxistului de la Casa Albă. Trump a făcut miliarde în domeniul privat, pe când Obama era organizator comunitar. De asemenea, Trump nu va atârna la Liga Arabă sau la socialiştii europeni pentru încuviinţarea unei acţiuni militare importiva unui stat care e considerat ostil Americii. Vă recomand să ascultaţi segmentul integral, n-o să va pară rău!

Marile adevăruri se spun în glumă: Obama recunoaşte că nu merită Premiul Nobel

Hei Barry, spune-ne ceva ce nu ştiam deja.

Andrew Napolitano despre prerogativele nelimitate ale Statului

Wednesday, March 30, 2011

The Donald intră în No Spin Zone-primele două segmente ale interviului cu Bill O'Reilly

Donald Trump are marea calitate de a nu fi niciodată plictisitor. Poţi să nu fii de acord cu ceea ce zice, dar îl urmăreşti până la capăt. Zice că s-ar putea să candideze la preşedinţie în 2012 din partea republicanilor. O'Reilly a realizat un interviu amplu cu potenţialul candidat Trump. În seara asta am văzut primele două segmente. Temele conversaţiei:poziţia lui Trump faţă de legalitatea avortului, certificatul de naştere al preşedintelui Obama şi problema musulmană.Lumea prin ochii celor mici

Departe de lumea dezlantuita, doi bebelusi dezbat subiectele zilei.Clipul meu preferat pentru ziua de azi. Enjoy!

Mark Stain se dezlănţuie la Hannity:Operaţiunile din NATO ar trebui să fie conduse de un general mexican, pentru că e o poziţie pe care nici un american nu vrea să şi-o asume

Un clip de văzut: Mark Steyn la showul lui Hannity de aseară. Cu umoru-i recunoscut, Steyn îl toacă mărunt-mărunt pe Obama pentru modul în care a abordat criza din Libia. Două remarci mi s-au părut memorabile în intervenţia lui Steyn:propunerea de a încredinţa conducerea operaţiunilor din Libia unui general mexican din cauză că nici un american nu se arată interesat în poziţia respectivă şi ridicolul situaţiei de a declanşa acţiunile militare fără acordul Congresului, dar în urma consultărilor cu membrii Ligii Arabe.

Tuesday, March 29, 2011

Vă era dor de Ceauşescu? Un reportaj despre oraşele-fantomă din China

Un reportaj de văzut despre cum împlinesc chinezii planul cincinal. Guvernul stabileşte cifrele de creştere economică anuală, iar autorităţile locale se conformează. O metodă populară de împlinire a planului cincinal e construirea de noi oraşe. Un singur lucru lipseşte  pentru a încheia povestea de succes a chinezilor:oamenii care să populeze ce s-a construit. Dacă nu era Marginalizatu', Nea Nicu poate că apuca să vadă şi el reportajul de mai jos. După care ar fi murit de ciudă.
Sursa: The Blaze

Un excelent comentariu de Andrew Napolitano despre abordarea conflictului din Libia de către preşedintele Obama

Cine conduce cu adevărat operaţiunile militare din Libia? Ambasadorul John Bolton comentează

Monday, March 28, 2011

Liderul New Balck Panthers Malik Zulu Shabazz îl atacă pe Obama pentru implicarea în Libia

A fost cartea lui Obama "Dreams from my father" scrisă de Bill Ayers? Ayers confirmă

Jack Cashill de la American Thinker comentează un video apărut recent, în care Bill Ayers admite că e cel care a scris cartea autobiografică a preşedintelui Obama "Dreams from my father". Cashill a studiat cu mare atenţie cele două cărţi autobiografice ale preşedintelui, iar concluziile sale se regăsesc în cartea "Deconstructing Obama". Cercetarea lui Cashill conduce, practic, spre aceeaşi concluzie:"Dreams from my father" îl are ca ghost writer pe Ayers. O ipoteză incomodă pentru Casa Albă, în perspectiva alegerilor prezidenţiale de anul viitor.
Cine e Bill Ayers

Sunday, March 27, 2011

Acuzată de imoralitate de către un cleric musulman, actriţa Veena Malik ripostează:"Mulahii violeza copii în moschei"

Actriţa pakistaneză Veena Malik a fost acuzată de imoralitate în Pakistan, pentru apariţia în reality-show-ul "Big Boss", varianta indiană a celebrului "Big Brother". Invitată la "Express News TV", Veena a fost confruntată cu poziţia muftiului Abdul Qavi, care a acuzat-o că a dezonorat atât Pakistanul cât şi Islamul prin apariţia în "Big Boss", deşi acesta admite că n-a urmărit nici măcar un episod al reality-show-ului. Acuzaţia e una dintre cele mai grave, mai ales când vine din partea unui cleric musulman.
Este absolut remarcabil curajul dovedit de Veena în a-l înfrunta pe cleric şi a-i combate acuzele. În contrapartidă, aceasta îi sugerează lui Oavi să-şi facă ordine în propria curte, unde copii sunt abuzaţi sexual de către mulahi.
Din păcate, ceea ce cred că va urma pentru frumoasă actriţă va fi o condamnare aspră şi un premiu va fi pus pe capul ei în lumea musulmană.
Preluare de pe The Blaze

Jon Brockman "The Brockness Monster":cum să înscrii un coş din cele mai ciudate poziţii

Jon Brockmann de la Milwaukee Bucks ne demonstrează cum se poate arunca la coş şi înscrie din aproape orice poziţie.

Nimic despre Bosnia-România

Am iubit fotbalul adevărat cu patimă. Era parte din viaţa mea până acum 8 ani. Depărtarea fizică a făcut să-mi scadă interesul faţă de fenomen. Chiar şi aşa, m-am ţinut aproape pentru o vreme, urmărind meciurile importante ale echipelor de club şi Naţionalei.Ultimul meci remarcabil jucat de o echipă românească pe care mi-l amintesc a fost sfertul de finală din Cupa UEFA dintre Steaua şi Rapid. Tot ce am văzut de atunci încoace nu a făcut decât să mă îndepărteze de un fenomen pe care l-am iubit pentru apropape 30 de ani. Jucătorii români de prim-plan din ziua de azi, cu vreo câteva exceptii, n-ar fi fost titulari la nici una din primele 12 echipe din Divizia A acum 25-30 de ani.
Am văzut în ziar că urma să se joace Bosnia-România ieri. Am ales să nu-mi mai irosesc încă 2 ore din viaţă, cum am făcut de mult prea multe dăţi în ultimii 5-6 ani.Rezultatul meciului de ieri mi-a confirmat alegerea.
Pentru cei care aţi ales să vă stricaţi ziua cu meciul Naţionalei de ieri, am găsit un video de consolare pentru voi. Zizou, invitat la un eveniment promoţional organizat de Adidas. Vizionare plăcută!

Saturday, March 26, 2011

"Ora Pământului"-progresiştii de azi,copii palide ai celor de odinioară

 Progresiştii ne dau o lecţie de civism şi ne îndeamnă să stingem lumina pentru o oră. Acum câteva minute, cineva remarca absolut genial:"Ceauşescu sărbătorea Ora Pământului în fiecare zi"-Respect Lucian Georgiu!
Ce să-i faci, nici progresiştii de azi nu mai sunt ca cei de odinioară. Happy Earth Hour! 

Thomas Sowell-The Illusion of something for nothing

Friday, March 25, 2011

Dă un leu, să scăpăm de Severin!

După o săptămână de “dă-i şi luptă”, numai pentru a salva obrazul României, în ceea ce-l priveşte pe Adrian Severin am ajuns la următoarea concluzie: individul nu ştie decât să ia, nu să şi dea. Căci, nu-i aşa?, dac-ar fi ştiut să dea, şi-ar fi dat de mult demisia. Vazând că nu s-a priceput nici măcar să ia una dintre demisiile celorlalţi doi nedemnitari europeni (colegi de şpagă), să o semneze cu numele lui şi să o depună, ştiind că, de fapt, în joc sunt multiple beneficii materiale, noi, cei de pe blogul „Sare’n Ochi” (scriitori şi cititori), am decis deschiderea unui cont ce ar urma să fie alimentat cu nişte bani de către cei care doresc, ca şi noi, ca Adrian Severin să-şi dea demisia şi să plece pentru a lăsa obrazul României mai alb, mai curat.


Banii strânşi astfel îi vom oferi lui Adrian Severin, ca motivaţie pentru a pleca, pentru că, după cum se vede, numai la bani ştie să răspundă corect şi concret. Poate aşa vom reuşi să scăpăm de ruşinea provocată de acesta, ruşine pusă în geamul de la stradă ca etichetă de țară: “niște şpăgari, nu ai cu cine!”…

Mâine vă vom comunica și contul în care noi am depus câţiva leuţi, deja.

Dacă-ţi pasă de România, dă un leu, să scăpăm de Severin!

http://sareinochi.wordpress.com/2011/03/24/daca-ti-pasa-de-romania-da-un-leu-sa-scapam-de-severin-romania-chiar-te-iubesc/

http://baricada.wordpress.com/2011/03/24/da-un-leu-sa-scapam-de-severin/

http://teacheru.blogspot.com/2011/03/da-un-leu-sa-scapam-de-severin.html

Update: AVEM ȘI CONTUL. Donați 1 leu să plece un derbedeu în contul RO66BTRL02201205T21740XX Banca Transilva (să plece Adrian Severin!)

Noul afiş al campaniei, îmbunătăţit, prin amabilitatea Aurora Democrată RomanăThursday, March 24, 2011

SUA cedează controlul operatinuilor din Libia către NATO.Cine o fi controlând NATO?

Ultima dudă de la Casa Albă în situaţia din Libia:comanda operaţiunilor va fi preluată de NATO. Ultima data când am verificat, NATO era controlată de americani(conducere, finanţare). Mişcările obameze cu privire la Libia îmi amintesc de Ion Iliescu propunând guvern de uniune naţională, cu câţiva ţărănişti şi liberali să ia ochii pulimii şi controlat de el şi oamenii lui. Sunt sigur că mişcarea cu NATO va aduce vânzări record de tricouri cu inscripţia "We Love Obama" în lumea musulmană.

Aurora Borealis by Terje Sorgjerd

Via The Blaze
Fotograful norvegian Terje Sorgjerd a petrecut 2 săptămâni la graniţa dintre Norvegia şi Rusia, la temperaturi de -25 de grade Celsius, în încercarea de a surprinde Aurora Boreală. Rezultatul este absolut uimitor. Vizionare plăcută!

The Aurora from Terje Sorgjerd on Vimeo.

Tuesday, March 22, 2011

Organizatorul Comunitar în acţiune: Operaţiunile din Libia vor fi coordonate de un Comitet Politic Director

În anii de domnie ai lui Adrian Năstase, priveam stupefiat cum Radu Coşarcă introducea o nouă ştire de la jurnalul de seară al Antenei 1 cu următoarele cuvinte:"Şi acum, veşti bune de la Guvern!".
După mai mulţi ani şi la distanţă de un Ocean şi ceva, am fost lovit astăzi de o ştire similară: Casa Albă a anunţat că operaţiunile din Libia vor fi conduse de un Comitet Politic Director al forţelor aliate. După cum ştim cu totii, modul cel mai simplu de a scăpa de o problemă e să înfiinţezi un comitet sau o comisie care să se ocupe de problema respectivă.Este îngrijorător că preşedintele Obama încearcă să-şi transpună experienţa de organizator comunitar într-un teatru de război,punând astfel în pericol vieţile celor aflaţi în misiune în Libia.
Ambasadorul Bolton e întotdeauna una din sursele cele mai credibile, când vine vorba despre politica externă a S.U.A. Să-i dam cuvîntul:

Guvernatorul statului Minnesota Tim Pawlenty(R) îşi anunţă intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din 2012

Monday, March 21, 2011

Ambasadorul John Bolton critică decizia preşedintelui Obama de a ceda comanda operaţiunilor din Libia aliaţilor europeni

Ambasadorul John Bolton:Singurul final acceptabil e înlăturarea de la putere a lui Gaddafi

Sursa:The Right Scoop


"The administration’s stated objectives I think are inconsistent – that we’ve got a limited military objective of protecting Libyan civilians but that our long term political objective remains Qaddafi being gone. There’s a disjunction between those two that the administration hasn’t filled it yet.
I think the only acceptable outcome here is the removal of Qaddafi from power. That’s one reason this no fly zone should have been put in place a month ago. Had we intervened decisively, sharply, earlier, this whole thing might be over now. I think it’s much more complex, much riskier and Qaddafi has even more incentives to stay now because of events that have transpired."

Sunday, March 20, 2011

Congresmanul Allen West critică poziţia Casei Albe cu privire la Libia

 În cele două apariţii publice de azi(prima la Fox News, a doua cu alegătorii din Florida), congresmanul West bombardează administraţia Obama pentru lipsa de viziune în abordarea conflictului din Libia. West ar fi un candidat excelent pe tichetul republican pentru postul de vice-preşedinte în 2012. 
Surse: The Shark-Tank si The Right Scoop


Bursucul Veninos a pus botu' la 100.000 de euro. Din păcate pentru el, banii erau de Monopoly

   M-am trezit azi în prin scandal: ziariştii de la Sunday Times, acţionând ca reprezentanţi ai unei companii fictive de lobby , au oferit unor parlamentari europeni 100.000 de euro de căciulă, în schimbul introducerii de legislaţie favorabilă intereselor companiei respective. Trei europarlamentari au muşcat momeala întinsă de "lobbystii" de la Sunday Times:un austriac, un sloven şi Adrian Severin, reprezentând România din partea PSD. Fost Ministru de Externe şi Vice-Premier, Severin deţine şi funcţia de Director Coordonator al Institutului de Studii Social Democrat "Ovidiu Şincai", în traducere liberă, conducător al braţului doctrinar al PSD. Cum singura doctrină în care crede PSD e jaful banului public la drumul mare, scandalul de faţă nu vine decât să confime valorile  reprezentate de principala forţă socialistă din România.
   Un alt aspect privitor la scandal mi-a atras atenţia: eurodeputatul austriac şi-a anunţat demisia din PE imediat ce dezvăluirile au devenit publice. În contrast cu atitudinea acestuia, Severin a ales varianta victimizării şi a susţinerii nevinovăţiei. Reacţia lui Severin nu mă miră nici preţ de o secundă, deoarece instituţia demisiei în  politica românească post-decembristă e aproape inexistentă. Fac pariu că dacă stă la cutie vreo 3-4 ani, va ieşi la suprafaţă, curat, uscat şi exemplu de moralitate. Dacă nu credeţi că e posibil, uitaţi-vă la anumiţi membri ai "socieitatii civile" care lustruiesc relicva comunistă  Ion Iliescu şi încearcă să îl vândă celor cu memorie scurtă drept "guru", "factor de stabilitate" şi "conducător cerebral". Sau, ca să dau un exemplu mai zemos, îmi amintesc că Mircea Dinescu se oferise acum câteva săptămâni să gătească la ziua de naştere a lui Marean Vanghelie, că e băiat simpatic.
  România, ţara politicienilor reşapaţi, unde totul se termină inevitabil prin pupat Piata Independenţii.

Articolul din Adevărul
Adrian Severin, prins cu "mită" de 100.000 de euro la Bruxelles/ Reacția lui Severin pentru The Sunday Times
Ana Maria Tolbaru
Duminică 20 martie 2011

"Trei europarlamentari au acceptat plăți secrete pentru a face modificări unor legi UE în detrimentul a milioane de cetățeni UE," a scris astăzi cotidianul britanic The Sunday Times. Unul dintre cei trei este chiar social-democratul român Adrian Severin.
  Un număr de lobby-iști sau membri ai unor grupuri de interese - care, în realitate, erau reporteri de investigație ai publicației The Sunday Times au cerut celor trei europarlamentari să devină membri ai unei companii de consultanță care le-a cerut să modifice anumite părți din legislația europeană, în schimbul a unor sume de ordinul miilor de euro. Amendamentele au fost făcute, acestea apar acum în legislația europeană exact așa cum au fost scrise de către acești lobby-iști.
  Salariul anual la care au convenit europarlamentarii cu această firmă-fantomă de consultanță? 100,000 de euro pe an. Această sumă de bani este suplimentară celei de 190,000 de euro pe care fiecare europarlamentar o primește pe an.
  Adrian Severin a trimis reporterilor un e-mail spunând: "Vă anunţ că modificarea dorită de către dumneavoastră a fost făcută. Vă trimit deci o factură de 12.000 de euro pentru "servicii de consultanţă în ceea ce priveşte modificarea codului din Directiva 94/19/CE, Directiva 2009/14/CE", afirmă publicația britanică The Sunday Times.
  Reuniunile celor trei europarlamentari, printre care și Severin, cu așa-zișii lobby-iști au fost filmate în secret şi au avut loc în baruri, restaurante şi două clădiri ale parlamentului în Bruxelles şi Strasbourg.
Eurodeputatul Adrian Severin: conturi de sute de mii de euro/Doar deconturile şi diurnele ajung la 100.000 de euro
  Severin despre scandalul european “Mită de la lobbişti”: E o porcărie. Am cerut factură pentru consultanţă, dar e legal
  "Această descoperire ar putea să creeze unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria Parlamentului European," mai scrie The Sunday Times. Conform regulilor PE, europarlamentarii trebuie să se abțină de la a accepta orice fel de cadou sau beneficiu care ar afecta felul în care aceştia își exercită responsabilitățile.
Diana Wallis, vice-președintele PE, a spus că va porni o investigație imediat: "Această problemă trebuie să fie investigată cu foarte mare atenție.
  "Cei 736 de membri ai Parlamentului European examinează anual peste 100 de acte legislative la care pot propune modificări. "Este îngrijorător faptul că grupuri comerciale cu interesele mari de afaceri pot angaja reprezentanţi ai grupurilor de interese (lobby-iști) care să folosească legăturile lor cu deputaţii europeni pentru a influenţa legislaţia," a mai scris publicația britanică.Reacția lui Severin

  Când a fost confruntat în legătură cu cele întâmplate, Severin a declarat: "Nu am facut nimic care să fie, să spunem, ilegal sau împotriva oricărui comportament normal de aici. Atât Strasser, cât şi Thaler au spus că știau de luni de zile că această companie era o înscenare, însă au continuât discuțiile pentru a afla identitatea acestora," a scris The Sunday Times.
  Ceilalți doi eurodeputați prinși de reporterii de la The Sunday Times sunt Zoran Thaler, fostul ministru sloven de externe și Ernst Strasser, un fost ministru de interne din Austria.
Când a făcut un prim amendament la regulile europene, Zoran Thaler nu a uitat să ceară companiei-fantomă ca banii să fie dirijați printr-o companie din Londra, pentru a menține operațiunea în forma sa secretă. "Sub nicio formă nu voi face acest lucru public", a spus el.
  Eurodeputatul austriac, Ernst Strasser a declarat reporterilor: "Sunt un lobby-ist". Apoi s-a lăudat că a prestat servicii pentru cel puţin cinci clienţi comerciali, care i-au dat fiecare 100.000 de euro pe an.
  El a susţinut că a înaintat cerința lobby-iștilor - în realitate reporteri - către "doi oameni-cheie" din cadrul comitetului de revizuire a legislaţiei europene.
  Strasser aşteaptă să fie plătită prima tranșă de bani trimestrială de 25.000 de euro pentru "activitatea'sa" de la începutul lunii martie. El a spus că nu ar fi niciun pericol față de Parlamentului European, deoarece banii vor fi dirijați prin intermediul companiei sale vieneze, care este declarată, mai scrie The Sunday Times.

Lucian Bute îşi păstrează titlul mondial:K.O. în runda a zecea.Respect!

Saturday, March 19, 2011

Primele imagini de la loviturile aeriene din Libia, filmate de U.S.Navy

A început:primele bombardamente asupra Libiei

Farrakhan îl avertizează pe Obama să nu se amestece în Libia:"Be careful, brother. Who the Hell do you think you are?"

Farrakhan, prieten cu Gaddafi de mulţi ani, sare la gâtul preşedintelui pentru declaraţia acestuia prin care îl sfătuia pe liderul libian să cedeze puterea.Partea cea mai interesantă începe la minutul 6 al clipului.

Ambasadorul John Bolton predă o lecţie de politică externă preşedintelui Obama

Invitat să ţină un discurs la Convenţia Partidului Republican din California, ambasadorul John Bolton îl mitraliază pe preşedintele Obama pentru amatorismul şi lipsa de interes pe care o arată în modul de abordare a politicii externe a S.U.A. Mi-a plăcut caracterizarea "The First Post-American President".

Flashback Piaţa Universităţii:Joe Biden mulţumeşte sindicaliştilor care îi ţin pe barbarii republicani la porţile cetăţii

Thursday, March 17, 2011

Încă un semn că Obama e trimis de Divinitate:Harry Reid ne dezvăluie că Obamacare e făcătoare de minuni

Sigur că da, Harry! Dacă creşterea primelor de asigurare cu 25-30% poate fi numită miracol. Dacă prostia ar fi durut, Harry n-ar fi putut să facă declaraţia de mai jos decât conectat intravenos la morfină.
Ambasadorul John Bollton despre riscurile unei implicări militare a S.U.A. în Libia

Obama scade în sondaje:5 procente într-o săptămână. Dick Morris analizează

Obama a reuşit în numai doi ani de mandat să transforme preşedinţia Americii în cel mai râvnit job din lume

Pentru cetitorii Teacheru, mă simt dator să fac o dezvăluire care doare. Azi m-am văzut nevoit să constat pentru prima oară în cei doi ani de mandat ai preşedintelui Obama la Casa Albă, un lucru pozitiv:preşedintele în exerciţiu a transformat instituţia prezidenţială a S.U.A. în cel mai râvnit loc de muncă din lume. Păi, cine mai e plătit câteva sute de mii de dolari pe an să danseze la petreceri, să joace golf şi, când simte că a obosit, să-şi ia o binemeritată vacanţă(urmează plajele de la Rio, săptămâna viitoare)? Să nu uităm că salariul anual e doar o mică parte din beneficiile pe care le are un preşedinte al S.U.A. Jackpotul urmează să fie încasat abia după încheierea mandatului: câteva modeste milioane de prai din discursuri şi cărţi publicate.
Tipic liberal:Congresmanul Wiener crede că banii câştigaţi de plătitorii de taxe aparţin Statului

Congresmanul democrat Wiener, unul dintre cei mai de stânga democraţi din Congres, are un plan pentru scoaterea Americiii din criză: să-i taxăm pe cei bogaţi, că ei au de unde şi , nu-i aşa, au obligaţia morală de a plăti "their fair share". Nimic senzaţional, liberalii şi-ar pierde parte din obiectul muncii şi mare parte din fondurile pentru mituit electoratul fix în momentul în care ar înceta războiul împotriva celor care produc în America. Partea care mi-a atras atenţia în intervenţia lui Wiener e însă alta. Briliantul legislator consideră că banii câştigaţi de plătitorii de taxe aparţin Statului Atotputernic, Stat care, în mărinimia-I nemărginită, decide la ce procent e îndreptăţit cel care îi produce.Întreaga dezbatere merită urmărită.

Cum răspunde Casa Albă la întrebarea "Ce se întâmplă în Japonia?":Aveţi reporteri la faţa locului!

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe Jay Carney ştie să-i pună la punct pe reporterii impertinenţi, care au aroganţa de a încerca să afle poziţia instituţiei prezidenţiale cu privire la diverse evenimente. Ultimul exemplu:situaţia din Japonia. Întrebat ce se întâmplă acolo, Carney parează ca un demn urmaş al lui Bagdad Bob Gibbs. "Aveţi reporteri la faţa locului". Cu alte cuvinte întrebaţi-i pe ei, ce mă stresaţi cu tot felul de tâmpenii? Judecând după reacţia lui Carney, diagnosticul nostru e concediu mental pe perioadă nedeterminată.

Wednesday, March 16, 2011

Candidează Trump în 2012?

Obama reacţionează la dezastrul din Japonia pe terenul de golf

Hannity şi invitaţii săi trec în revistă reacţiile prezidenţiale la situaţiile de criză din ultima perioadă. Ultima ispravă a liderului planetar: o partidă de golf ca răspuns la situaţia din Japonia, plus câteva interviuri, că doar 2012 bate la uşă şi nu se cade să te prindă nepregătit. Singura speranţă de a vedea o reacţie imediată la o situaţie de criză din partea preşedintelui Obama este ca cei care se ocupă de agenda preşedintelui să angajeze o clarvăzătoare de top, care să prezică viitoarele situaţii de criză cu câteva luni înainte.Numai aşa evenimentele repective vor avea o şansa de a prinde câteva minute pe agenda obamistă.
Postări similare:
Ambasadorul John Bolton analizează reacţia administraţiei Obama la criza din Libia http://teacheru.blogspot.com/2011/02/ambasadorul-john-bolton-analizează.html
Câtă aroganţă:Revoltatii libieni nu şi-au făcut programare din timp pe agenda Casei Albe http://teacheru.blogspot.com/2011/02/câtă-arogantarevoltatii-libieni-nu-şi.html


Varianta Sad Hill:

Tuesday, March 15, 2011

The Donald despre economia americană, energia nucleară şi Obama ajutând Japonia de pe terenul de golf

The Donald are întotdeauna ceva interesant de spus. Un mogul adevărat, nu ca replicile de carton reciclat pe care le are în România. China, Orientul Mijlociu, energia nucleara şi Obama arătându-şi solidaritatea cu poporul japonez de pe terenul de golf sunt câteva din subiectele atinse de Trump în interviul cu Cavuto.Milton Friedman despre calea către socialismSunday, March 13, 2011

The Third Jihad-Radical Islam's Vision for America-Filmul integral

  Al Treilea Jihad exploră existenţa islamismului radical în America şi pericolul pe care îl reprezintă Jihadul pentru securiatea naţională, civilizaţia occidentală şi sitlul de viaţă american. Filmul, narat de către Dr. M. Zuhdi Jasser, american şi musulman practicant, debutează cu următoarea afirmaţie:"Acest film nu este despre Islam,ci despre pericolul reprezentat de radicalismul islamic.Doar un procent minuscul dintre cei 1,3 miliarde de musulmani la nivel mondial este reprezentat de extremişti.Filmul de faţă este despre acei extremişti. ".
  Cele 72 de minute ale filmului expun ideologia radicală musulmană, bazată pe o respingere a valorilor culturale motivată religios şi angajată într-o strategie complexă de a învinge civilizaţia occidentală. În contrast cu folosirea "Jihadului violent" şi a terorii în scopul de a implanta frica în "necredincioşi", Al Treilea Jihad introduce conceptul de "Jihad Cultural", ca metodă de infiltrare şi subminare a civilizaţiei americane din interior.
  Realizatorii filmului:
Raphael Shore-Producător http://tiny.cc/rb97n
Wayne Kopping-Regizor&Editor http://tiny.cc/3egly
Eric Werth-Co-Regizor şi Co-Producător http://tiny.cc/nv3o4
Dr. M. Zuhdi Jasser-Narator http://tiny.cc/bdl51

Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=mu2SUV_vdG4

Filmul integral:
https://youtu.be/rZseWgGLBx0

Japonia- furia apelorSaturday, March 12, 2011

Japonia-înainte şi după cutremur

One more proof that God is a Democrat


Thomas Sowell-Ce cumpără politicienii cu banii noştri?

Explozie la centrala nucleară de la Fukushima

Chris Matthews:Obama ar trebui să folosească tsunami-ul din Hawaii pentru a aminti republicanilor unde e născut

Chris "Furnicături" Matthews ar putea fi consilierul perfect pe probleme de comunicare al preşedintelui Obama. Ultima mostră de brilianţă a titanului: Obama ar trebui să profite de contextul tsunami-ului din Hawaii şi să amintească republicanilor unde e născut. Matthews se inspiră din alt titan: Rahm "Death Fish " Emanuel, care zicea nu demult : "Don't let a crisis go to waste". Cu Matthews consilier, mai că mi-aş ostoi dorul de Robert Gibbs.Baricada II

                                                         http://baricada.wordpress.com/


Teacheru salută apariţia generaţiei urmatore Baricada! Sper ca juniorul să preia talentul tatălui, astfel încât să ne putem amuza pentru încă 100 de ani.

Friday, March 11, 2011

Limba specialiştilor în ştiri de la Antena 3 -panaceu pentru durerea lui Felix

Hotărârea definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie prin care s-a confirmat faptul că Dan Voiculescu a făcut poliţie politică a fost ştirea zilei de ieri în România. Imediat ce am aflat vestea de pe fluxul agenţiilor de ştiri, am vrut să văd cum tratează specialiştii în ştiri de la Antena 3 subiectul. Pentru vreo oră, pe website-ul Antena 3 nu s-a întâmplat nimic. După care, muncitorii mogulului au venit cu urmatoarul titlu:"Dan Voiculescu: Dosarul se va tranşa la CEDO. E un verdict absolut incorect". Cum ar veni, dăm reacţia părţii implicate, omiţând să dăm ştirea care a determinat reacţia repectiva. Deontologia n-a stat în calea anteniştilor când în joc e onoarea nereperata a celui care le plăteşte chenzina. Nimic surprinzător până aici. O întrebare mă frământă, însă:oare limbile simbriasilor pe locul unde a lovit nuiaua ÎCCJ au venit ca obligaţie de serviciu sau din pură dedicaţie faţă de angajator?

Hannity Show:Congresmanul Peter King despre radicalismul islamic în AmericaThursday, March 10, 2011

Ann Coulter despre victoria guvernatorului Walter în Wisconsin şi scandalul NPR

Editorialul despre eroi ai clasei muncitoare care câştigă peste 100.000 $ pe an aici:
http://tiny.cc/dgwakWednesday, March 09, 2011

Do you think white men can't jump?Think again!

The deficit is too damn high!Jimmy McMillan e hotărât să şteargă podeaua cu Obama la prezidenţialele din 2012

Jimmy loveşte din nou! Haiosul personaj, devenit celebru pentru candidatura la postul de guvernator al statului New York cu sloganul "The rent is too damn high" intră în cursa pentru alegerile prezidenţiale din 2012 ca republican. Cum chiria nu e un subiect de top la nivel naţional, Jimmy a trecut la rebranding. Noul slogan: The deficit is too damn high. Aştept cu interes. Gooooooooooooooo Jimmmmmmmmmmmmmy!
Jimmy în campania pentru postul de guvernator al statului New York:http://teacheru.blogspot.com/2010/10/you-got-that-right-jimmyi-say-lets-make.html

Karma is a bitch: Contribuabilii americani au ocazia să vadă cum sunt înjuraţi pe banii lor de către NPR

O filmare cu camera ascunsă a conversaţiei dintre un înalt oficial NPR(National Public Radio) şi reprezentanţii unei organizaţii islamiste fictive relevă ceea ce era evident de multă vreme, însă democraţii negau cu vehemenţă: postul naţional de radio, finanţat din banii plătitorilor de taxe e o instituţie de propagandă stângistă . Sper ca scandalul de faţă să determine închiderea robinetului cu bani publici, iar dacă managementul NPR crede că politica postului e ceea ce americanii îşi doresc să audă, să concureze pe piaţa liberă şi să se autofinanţeze.
Postare similară:http://teacheru.blogspot.com/2010/10/political-incorrectyoure-fired.htmlTuesday, March 08, 2011

Shakedown: The Continuing Conspiracy Against the American Taxpayer

Courtesy by Baricada:Ponta Is Not Your Savior T-Shirt

N-am reuşit o rezoluţie mai bună, din păcate . Ca să nu va stricaţi ochii, iată textul pentru partea din spate:
"The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money. "
Margaret Thatcher
You are there.Whatcha gonna do?
Mulţumesc amicului de la Baricada pentru machetă!


Jesse Jackson Jr. vrea să dea laptoape şi aifoane la copiii din ghetou, ca să scoată America din criză

Azi am dat cu tifla crizei financiare din America, iar salvarea a venit-de la congremanul democrat Jesse Jackson Jr. Omul are un plan infailibil pentru a scoate America din criză: modificăm Constituţia, prin adăugarea unor drepturi esenţiale:dreptul la a avea o casă, dreptul la educaţie şi dreptul la asistenţă medicală.În felul ăsta vă imaginaţi câte locuri de muncă s-ar crea. Aia cu casa e cea mai tare, da' m-a cam băgat în ceaţă, că eu am deja casă.Da' m-am luminat repede: vând casa, îmi cumpăr Merţan şi mă aşez la coadă pentru dreptul la casă.
Jackson mai are o idee nestemată: cică să le dea la copiii din ghetouri laptoace şi aifoane şi gata, am învins criza.
O.K., acum o să ziceţi că nimeni nu e atât de prost să creadă ce propune renascentistul.
Îmi pare rău să vă stric ziua contrazicându-vă, însă priviţi clipul al doilea şi vă promit ca v-am tăiat elanul.Monday, March 07, 2011

Ion Iliescu-După 20 de ani, tot bolşevic

Vă mai amintiţi ce zicea acum mai mulţi ani Nea Nelu, întrebat ce crede despre proprietatea privată? Dacă n-aţi prins episodul, să vă împrospătez memoria, măi dragă:"Proprietatea privată e un moft". Consecvent principiilor de o viaţă, relicva comunistă nu s-a sinchisit să fure titlul celebrului roman "După 20 de ani" folosindu-l ca titlu la ultima carte lansată acum câteva zile. Sigur, asta e doar o părere de cârcotaş, Nea Nelu de fapt crede că aşa îi face publicitate gratuită lui Dumas, doar-doar o mai vinde şi el câteva volume. Nea Nelule, asta e pentru tine:

Există rasism între liderii comunităţii negre? Sean Hannity dezbate cu Mark Lamont Hill şi Jesse Lee Peterson

În lumina declaraţiilor făcute în ultimele zile de către Luis Farrakhan şi Eric Holder, cât şi a unui pasaj dintr-o carte nou lanasată:"Family of Freedom: Presidents and African-Americans in the White House" care face citează următoarea afrimatie ca aparţinând presedinelui Obama:"race was probably a key component in the rising opposition to his presidency from conservatives, especially right-wing activists in the anti-incumbent Tea Party Movement." afirmaţie făcută cu ocazia unei cine private oferite la Casa Albă în mai 2010, Sean Hannity supune dezbaterii cele declarate de cei sus-menţionaţi, întrebându-se dacă afirmaţiile acestora denotă rasism. Invitaţi la Hannity Radio Show pentru a dezbate subiectul în cauză sunt doi reprezentanţi marcanţi ai minorităţii negre: profesorul liberal Mark Lamont Hill http://en.wikipedia.org/wiki/Marc_Lamont_Hill şi reverendul conservator Jesse Lee Peterson http://en.wikipedia.org/wiki/Jesse_Lee_Peterson. Deşi cele două segmente totalizează în jurul a 30 de minute, pentru cei interesaţi de subiect, vă promit că merită să ascultaţi.


Saturday, March 05, 2011

Allen West despre pericolul islamist

Discursul lui West din campania electorală pentru Congres 2010 e o lecţie dată administraţiei Obama în privinţa pericolului islamist. West abordează Islamul din perspectivă istorică,militară şi filozofică. Un discurs care trebuie vizionat. Sper ca după alegerile din 2012 Colonelul West să deţină o poziţie din care să poată influenţa activ politica militară a S.U.A.

Thursday, March 03, 2011

Mark Levin în dialog cu autorul:Dick Morris

Mark Levin îl are ca invitat la Mark Levin Show pe Dick Morris. Subiectul principal:ultima carte scrisă de Morris-"Revolt!", care a apărut în librării acum două zile. Pentru mine, Morris a fost mereu un personaj fascinant, pe care nu te mai saturi să-l asculţi.În ultima lui carte propune soluţii ingenioase de stopare a agendei socialiste a preşedintelui Obama.Interesant interviu. Recomand!Epocal:Michael Moore lansează un nou curent de gândire economică-Moronics

În timp ce guvernatorii se străduiesc din răsputeri să rezolve criza financiară din statele pe care le conduc, o soluţie s-a ivit de unde ne aşteptam mai puţin:Michael Moore. Conform stimabilului, nu există o criză finanaciara şi nu e nici un pericol de faliment. Bani sunt cu grămada, doar că ei se află în buzunarele greşite, şi anume ale celor care i-au făcut. Aceştia se încăpăţânează să nu le dea drumul în circulaţie. Într-o economie condusă de echipa Obama, mulţi dintre cei care au bani ar prefera să-i joace la ruletă, decât să-i investească şi să ajungă în sapă de lemn, mergând pe ideea că mai degrabă câştigi la ruletă decât să faci profit în regimul obamist.
Teoria lui Moore merge mai departe:
Super bogaţii stau pe grămada de bani, fără a arăta nici cel mai mic interes în a te ajuta pe tine, cetăţeanul.Faza asta chiar că-mi dă fiori. Deşi nu sunt bogătaş, de câte ori îmi iau salariul am tendinţa să-l depozitez în contul personal, fără vreo dorinţă de a-l împărţi cu cineva din popor. Să-mi fie ruşine!
Banii super bogătaşilor nu sunt, de fapt ai lor, ci ai intregului popor. Moore îi numeşte "resursă naţională".Cum ar veni, ce-i al meu e-al meu, ce e-al tău e tot al nostru. Aştept cu interes clipa când stimabilul îşi va dona averea, deloc neglijabilă, unuia dintre state sau guvernului federal. Ştim cu toţii că nu există exemplu mai bun decât exemplul personal.
Sunt mândru că am avut şansa să asist la naşterea unui nou curent economic: Moronics. Sper că vorbele stimabilului să ajungă la urechile preşedintelui Obama şi ca acesta să-i propună un post în administraţia pe care o conduce. Mihăiţă s-ar încadra perfect în echpa de profesionişti ai Casei Albe:comunişti, gafeuri de meserie şi evazionişti fiscali.

Wednesday, March 02, 2011

Toţi oamenii Preşedintelui:Farrakhan prezice apropierea Zilei Judecăţii pentru America

Liderul suprem al Naţiunii Islamului prezice: Ziua Judecăţii pentru America bate la uşă! Nici o surpriză, ţinând cont de istoria lartinara a numitului. Discursul readuce în prim-plan legăturile dintre Farrakhan şi Obama. Să fim serioşi însă, oricât de radical ar fi preşedintele ales, tot va nega orice legături cu personaje din mlaştina numită Chicago: Jeremiah Right şi Luis Farrakhan. Ghinion, internetul are memorie mai lungă decât şi-ar dori preşedintele Obama.
Membri din stafful candidatului Obama adepţi ai Naţiunii Islamului:http://www.wnd.com/?pageId=66167
Farrakhan întruchipează măreţia:http://www.realclearpolitics.com/articles/2008/01/an_obamafarrakhan_connection.html
Problema Farrakhan pentru Obama:http://tiny.cc/da7lv

Lupta sindicate-contribuabili se extinde in Ohio

Conflictul declanşat de măsurile de austeriate anunţate de guvernatorul Walker din Wisconsin se extinde şi în Ohio. John Kasich, guvernatorul republican nou ales în noiembrie 2010, este decis să reformeze insitutiile statului şi să transforme Ohio într-un stat atractiv pentru investitori. Se anunţă o luptă crâncenă cu sindicatele din administraţia publică şi prietenii lor democraţi, în contextul în care Ohio e considerat unul din statele care poate înclina balanţa la prezidenţialele din 2012.
Guvernatorul Kasich îşi expune planurile la Hannity:Tuesday, March 01, 2011

Rush Limbaugh îl intervievează pe The Donald

Trump e în misiune împotriva celor care profită de pe urma politicii externe a Administraţiei Obama, atât de discretă încât te întrebi dacă ea există cu adevărat. Ţintele lui The Donald:chinezii,coreenii şi OPEC. Rush-The Donald, un dialog niciodată plictisitor.

Tea Party:Mesaj de susţinere pentru guvernatorul Walker