Saturday, April 30, 2011

Harry Alford, CEO al National Black Chamber of Commerce:"Am votat cu Obama pentru că era negru.Cea mai mare greşeală a vieţii mele"

Laura Ingraham a reuşit un interviu memorabil cu Harry Alford, CEO al National Black Chamber of Commerce. Alford nu se fereşte să admită că a votat cu Obama, mişcare pe care o caracterizează ca fiind cea mai mare greaseală a vieţii lui. Un alt motiv pentru care acesta a ales să-l susţină pe Obama a fost speranţa(hope-parte din sloganul electoral al lui Obama "Hope and change"). Din nou, dezamăgire. Concluzia lui Alford:"Hope isn't hiring.Hope isn't lowering the price of gasoline". Omul de afaceri nu se fereşte să-l caracterizeze pe preşedintele în exerciţiu drept marxist, suspectându-l pe acesta că doreşte preţuri la benzină de 6-7 dolari pe galon, forţând în felul acesta reducerea nivelului de emisii de carbon.
Dacă nu aveţi timp să ascultaţi interviul integral, partea cea mai interesantă vine după minutul 4.
Sursa:Fox Nation

Aplicaţia zilei la Apple:Cartea lui Al Gore "Our choice". Îndemnaţi să o cumpere, potenţialii cititori rezistă tentaţiei

Wednesday, April 27, 2011

Tornade devastatoare lovesc sudul Statelor Unite



O zi din viaţa preşedintelui-candidat

Cine a zis că e uşor să strângi miliardul de dolari necesar realegerii? Cât despre leadership, rămâne cum am stabilit.

 Mark Knoller e reporter CBS la Casa Albă
Sursa:Weasel Zippers

Între timp, totul decurge conform planului.



Monday, April 25, 2011

Hannity Special:Behind the bias

Hannity a dedicat întreaga emisiune de vinerea trecută mediei americane şi a modului în care aceasta a devenit o trompetă a liberalismului. Dacă aveţi timpul disponibil, recomand vizionarea.
Sursa:Fox Nation





Sunday, April 24, 2011

Ambasadorul John Bolton comentează ultimele evenimente din Siria

Maeklong Market-piaţa în care îţi rişti viaţa de 8 ori pe zi

Piaţa Maeklong din Tailanda pare o piaţă ca oricare alta. Doar pare. Activităţile micilor comercianţi sunt întrerupte de 8 ori în fiecare zi. De ce? Pentru a face loc unui tren care trece chiar prin mijlocul pieţei. Priviţi cum comercianţii îşi strâng cu meticulozitate tarabele, făcând loc păsării de oţel, după care revin la îndeletnicirile de dinainte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Uimitor!


Risk Your Life Market from Yoonki Kim on Vimeo.

Saturday, April 23, 2011

DJ Andrew

Plănuiţi un eveniment şi aveţi nevoie de cineva care să asigure fondul muzical? Nici o problemă!Teacheru vă recomandă o tânără speranţă:DJ Andrew.

Hristos a-nviat!


Cine a zis că graşii nu se distrează?

Priceless!
Sursa:The Blaze

Obama şi lupta de clasă I:"Nu putem să le zicem bogaţilor "Relaxaţi-vă şi număraţi-vă banii""

E clar că una din temele principale ale campaniei preşedintelui Obama pentru prezidenţialele din 2012 va fi lupta de clasă şi demonizarea "milionarilor şi miliardarilor". Cum estimez că vom avea nenumărate clipuri în care preşedintele-candidat Obama îi va demoniza pe cei cu bani, m-am hotărât să deschid un ciclu special de postări intitulat "Obama şi lupta de clasă". Dacă aţi ratat anii '50, nici o problemă!Acum şi aici, într-o nouă prezentare!
Sursa:Gateway Pundit

Ce adepţi mi-am mai făcut pe Twitter

Ăştia se mişcă pe toate fronturile. Blocat!


Twitter

Barack Obama 2012 (@BarackObamaVote) is now following your tweets (@teacheru75) on Twitter.

Obama2012rwb_normal
Barack Obama 2012
Washington
Bio All things Barack Obama. Stay connected with us on facebook http://t.co/Pt8mrWc
173 1,201 553
tweets following followers


Friday, April 22, 2011

Congresmanul Allen West compară comportamentul preşedintelui Obama cu cel al dictatorilor din lumea a treia

Invitat să reacţioneze la discursul preşedintelui Obama despre buget, Congresmanul West caracteriza comportamentul acestuia ca fiind similar cu cel al dictatorilor din lumea a treia. Congresmanul West oferă un exemplu pentru cum trebuie abordat discursul demagogic, demn de Europa de Est a anilor '50 al presdintelui Obama. Foarte interesantă e şi definiţia acestuia pentru organizator comunitar, singura experienţă notabilă pe care o prezintă Barack Obama anterior intrării în politică:"Low level Socialist agitator"(clipul al doilea, pe la minutul 1:55). Touché!
Declaraţia iniţială a congresmanului West :



Congresmanul West detaliază:

Wednesday, April 20, 2011

Mogulul Steve Wynn atacă demagogia preşedintelui Obama, îl numeşte pe acesta mincinos

Steve Winn, unul din numele care se confundă cu istoria recentă a Las Vegasului, nu face economie de cuvinte când vine vorba de politicile falimentare ale administraţiei Obama şi de modul dramatic în care acestea afectează atât viaţa americanului de rând, dar şi a mediului de afaceri. Interviul lui Cavuto cu Winn s-a bucurat de un aşa succes, încât Neil a decis să-l aducă pe mogul în direct la emisiunea următoare.
Cui să-i dăm crezare: miliardarului sau Organizatorului Comunitar? 
Sursa: The Right Scoop



Bill O'Reilly:Motive de îngrijorare pentru preşedintele Obama şi pentru republicani

O'Reilly face o excelentă analiză a problemelor cu care se confruntă preşedintele Obama în perspectiva alegerilor de anul viitor, dar şi ale opoziţiei republicane, unde nici unul dintre potenţialii candidaţi la preşedinţie nu pare să aibă capacitatea de a câştiga dacă alegerile s-ar desfăşura mâine .

Tuesday, April 19, 2011

Judge Napolitano şi Neil Boortz despre robinhuniada preşedintelui Obama împotriva bogaţilor

Talkmaster a făcut turul emisiunilor de pe Fox News Channel în ultimele două zile, spre deliciul subsemnatului. În seara asta s-a oprit la Freedom Watch, invitat de Judge Napolitano. Printre subiectele abordate, înteţirea luptei de clasă împotriva bogaţilor, una dintre temele preferate de campanie ale preşedintelui Obama. Recomand vizionarea!

Muntele-Terje Sorgjerd

O nouă capodoperă marca Terje Sorgjerd, intitulată "Muntele". Fotograful a petrecut o săptămână pe muntele El Teide, cel mai înalt din Spania şi al treilea munte de origine vulcanică din lume. Iată ce a ieşit:


The Mountain from Terje Sorgjerd on Vimeo.

Rush :Standard&Poor's transmite un mesaj lumii întregi că Obama e un dezastru

O ştire a luat prin surprindere lumea financiară ieri dimineaţă: Standard&Poor's a modificat previziunile de ţară pentru S.U.A. de la "Stabil" la "Negativ". În afara impactului negativ asupra pieţelor de capital, mesajul pică într-un moment total neprielnic pentru Casa Albă. Reacţia lui Rush nu a intraziat să apară:"S&P transmite un mesaj întregii lumi:Obama e un dezastru"

Monday, April 18, 2011

Caroline Glick analizează situaţia politică din Orientul Mijlociu

Când vine vorba de Israel şi lumea arabă, Caroline Glick e una dintre vocile cele mai avizate. Aici, într-un interviu acordat unui post de radio din Washington D.C.

Sunday, April 17, 2011

Neil Boortz despre ultimul sondaj Gallup:doar 41% dintre americani aprobă prestaţia preşedintelui Obama

Ca întotdeauna, cel supranumit Talkmaster are ceva interesant de spus. Aici, comentând ultimul sondaj Gallup, în care doar 41% din cei chestionaţi aprobă prestaţia lui Barack Obama ca preşedinte.

Răspunsul congresmanului Allen West la discursul preşedintelui Obama despre buget

Excelent discurs!Republicanii ar putea folosi vreo câteva sute de clone ale omului ăsta.

Idiotul zilei:Jesse Jackson Jr. a găsit cauza dispariţiei locurilor de muncă:iPad-urile

Desigur, nici un cuvânt despre sistemul confiscator de taxe patronat de preşedintele pe care atât juniorul cât şi tătânele său îl susţin cu pasiune. Viziunea lui Jackson Jr. e simplă ca lumina zilei: să ne întoarcem cu toţii în evul mediu şi vom eradica şomajul. Întrebarea e, cine va mai vota pentru democraţi atunci?
Sursa:Real Clear Politics

Toţi oamenii preşedintelui:Bill Ayers-"John Mc Cain e criminal de război.Pentagonul e organizaţie teroristă"

Bill Ayers loveşte din nou. Invitat la showul lui Larry Elder, Ayers nu ezită să-şi expună viziunea radicală:refuză să-şi ceară scuze pentru atentatele împotriva instituţiilor guvernamentale la care a fost părtaş, consideră că John Mc Cain e criminal de război şi că Pentagonul e o organizaţie teroristă.
Ayers e omul în casa căruia Barack Obama şi-a lansat cariera politică.Hannity a fost printre puţinele voci care a adus în discuţie subiectul Ayers în campania prezidenţială din 2008, pe când majoritatea covârşitoare a media a ales să-l ignore cu desăvârşire.

Cele mai relevante schimburi de replici din interviul cu Ayers aici:



Larry Elder vorbind despre interviul cu Ayers la Hannity aici:




Ascultaţi interviul integral al lui Elder cu Ayers  aici:

Saturday, April 16, 2011

Donald Trump la Rush Limbaugh Show-interviul integral

Deşi nu şi-a anunţat candidatura încă, Trump face valuri pe tronsonul republican. Un sondaj recent  îl dă pe poziţia fruntaşă între potenţialii candidaţi republicani, următorul  clasat fiind la 9 procente în urma lui. Atenţia media e îndreptată aproape exclusiv spre The Donald. Însuşi Rush l-a avut ca invitat în showul de ieri, a doua oară în mai puţin de două săptămâni. De urmărit!
Sursa:Fox Nation

Friday, April 15, 2011

Discursul despre buget al preşedintelui Obama a avut efectul Lunesta asupra vicepreşedintelui Biden

Avem semnale că cetăţenii care au urmărit discursul s-au arătat cel puţin la fel de mişcaţi ca vicepreşedintele.
Ce e Lunesta

Thomas Sowell:Economia-realitate şi ficţiune

Apariţiile pe sticlă ale distinsului profesor Thomas Sowell sunt întotdeauna o plăcere. Aici, invitat de Andrew Napolitano la Freedom Watch.Recomand!

Marxistul-şef a găsit soluţia scoaterii Americii din criză:Rich can afford to give back a little bit more

Remarc în discursul de acum două zile al preşedintelui Obama cum acesta scoate din trusa de scule a micului socialist unealta-i preferată:cea a luptei de clasă. Mă opresc la două sintagme :
  "Less fortunate"-în traducere liberă, cei săraci. Gândirea stângista pune lipsa unui nivel ridicat de viaţă al săracilor pe seama lipsei norocului în viaţă, ci nu a lipsei de motivaţie, a lenei şi a obişnuinţei de a fi atârnători la ţâţa generoasă a banuţilor de la guvern.Mesaj pentru organizatorul comunitar: cu excepţia celor cu handicap fizic/psihic, toţi ceilalţi membri ai grupului "less fortunate" au ajuns aşa by choice. Sigur, ei formează un procent însemnat din totalul celor care ies la vot. Şi când votează, ghici ce partid aleg?
  "Give back"- cu referire la cei bogaţi. Strâns legat de conceptul anterior.Orice socialist care se respectă consideră că cei care au acumulat bogăţie au făcut-o prin explotarea celor "less fortunate" şi pentru că au fost pur şi simplu loviţi de noroc iar acum a venit timpul să dea înapoi o parte din ce au câştigat la loteria vieţii. Nici un cuvânt despre sacrificiile şi disciplina care i-au adus în poziţia de a acumula averile respective.
  Discursul de faţă e binevenit în perspectiva alegerilor de anul viitor, când americanii vor avea o alegere clară între capitalism şi socialismul de tip european .

Wednesday, April 13, 2011

Donald Trump reacţionează la un articol din Vanity Fair, corectându-l

M-am amuzat copios când am aflat cum a reacţionat Trump la un articol nelaudativ din Vanity Fair: a pus mâna pe stilou şi a corectat articolul, după care l-a trimis înapoi celor care l-au scris. Sursa: The Right Scoop.

Îmblânzirea mingii de baschet.Poţi să faci ca ei?

Sunday, April 10, 2011

Televiziunea cubaneză are de învăţat de la profesioniştii PBS.Omagiu Conducătorului Iubit:Fidel Castro

Memoria peliculei is a bitch. Cu mult înainte de a fi sanctificat la ONU, El Lider Maximo beneficia de statuie video ridicată de profesioniştii de la postul TV public american. Imaginile readuse la suprafaţă fac parte dintr-un documentar omagiu realizat în 1990 şi finanţat, cum altfel, din banii pulimii plătitoare de taxe din America. Segmentul video merge direct la dosarul tăierii de fonduri pentru PBS, trompetă a propagandei socialiste.

Thursday, April 07, 2011

RUSH: Trump is providing a blueprint, the way to beat Obama In 2012 is to just go at him

Care sunt perspectivele republicanilor de a-l învinge pe Obama în 2012?

Uitându-mă la discursurile publice ale potenţialilor candidaţi republicani pentru 2012, perspectivele nu sunt deloc îmbucurătoare. Majoritatea candidaţilor republicani practică un joc de aşteptare, în timp ce maşinăria preşedintelui Obama lucrează la foc continuu de vreun an de zile. Cei care remarcau că Obama se crede încă în campanie electorală sunt corecţi în proporţie de 100%. Cred că singurul lucru pe care nu l-au prins în imagine e faptul că preşedintele îşi menţine atitudinea de campanie în mod deliberat, ci nu pentru că ar fi rupt de realitate. În fapt, cred că Obama e la curent cu tot ce înseamnă realitatea şi nu-i place deloc ceea ce vede. În consecinţă, lucrează neobosit în sensul transformării fundamentale a Americii în America post colonială.
Republicanii nu par să fie conectaţi încă la cursa de anul viitor, în timp ce stafful preşedintelui lucrează cu motoarele turate la maxim . Puţinele voci care spun lucrurilor pe nume nu vor conta, din păcate, în 2012: Chris Christie, Allen West sau Mike Pence.
În câteva cuvinte, iată ce cred depre o parte dintre candidaţii sau potenţialii candidaţi republicani dispuşi să-l înfrunte pe Obama în 2012:
Tim Pawlenty: Un tip de treabă, îmi plac clipurile lui electorale, însă nu cred că are vreo şansă în alegerile primare.
Mitt Romney: are stofă şi discurs de preşedinte, însă are o mare problemă:RomneyCare. Ar avea o şansă reală să-l bată pe Obama dacă şi-ar asuma eşecul reformării sistemului de sănătate din Massachusetts.
Sarah Palin:Ţine discursuri extraordinare, electrizează electoratul conservator, fără şanse în alegerile genrale, însă.
Donald Trump: sper să candideze, în felul ăsta stafful preşedintelui va trebui să mobilizeze resurse semnificative pentru a-l contracara. Dacă îşi va juca bine cartea, are o şansă la nominalizare din partea republicanilor.
Herman Cain: Dintre cei care şi-au anunţat deja candidatura, Cain e candidatul care are cel mai bun discurs. Are un handicap insurmontabil:accentul sudist.
Într-o lume perfectă, mi-aş dori un tichet republican Christie/West. Poate în 2016.

Sunday, April 03, 2011

Total previzibil:La câteva zile după ce a chestionat locul de naştere al preşedintelui Obama, Donald Trump e acuzat de rasism de către instigatorul rasial Al Sharpton

  Ultima piesă de rezistentă emanată din prepuţul gândirii "reverendului" Al a fost să-l acuze pe Trump de rasism pentru că acesta a îndrăznit să se intrebe public dacă Obama e născut în S.U.A.
  Gest reflex din partea lui Sharpton, care trăieşte din instigarea minorităţii din care face parte împotriva majorităţii albe. Al Sharpton nu reuşeşte decât să pună într-o lumină nefavorabilă minoritatea neagră, dar ce contează, atâta timp cât genul ăsta de discurs îi asigură un trai liniştit şi îmbelşugat.
Sursa:Fox Nation

Congresmanul Allen West lămureşte problema candidaturii la preşedinţia S.U.A.

Mister dezlegat:Experţii au tradus conversaţia dintre cei doi bebeluşi

În naivitatea mea, am crezut că cei doi bebeluşi dezbăteau subiecte specifice vârstei: care sunt cele mai gustoase cereale, cele mai bune scutece sau cât calciu conţine laptele. Iată că m-am înşelat amarnic:experţii în limbajul bebeluşilor au determinat că discuţia aprinsă dintre cei doi era despre subiectele la zi în politică.Iată videoclipul cu titrare(sursa:iOwnTheWorld):

Saturday, April 02, 2011

Caroline Glick:Administraţia Obama a dinamitat relaţiile cu Israelul

Caroline Glick de la Jerusalem Post e una dintre cele mai avizate voci când vine vorba despre Israel. Invitată la emisiunea Corsstalk, Glick face o excelentă analiză a primei jumătăţi a celui de-al doilea mandat de premier al lui Benjamin Netanyahu, în special partea de relaţii externe.
Iată câteva din remarcile făcute de cunoscuta jurnalistă:
"Netanyahu conduce Israelul într-o perioadă extraordinară, cu provocări fără precedent venite atât din partea vecinilor arabi cât şi a administraţiei Obama. Se pare că acesta încearcă doar să se menţină pe linia de plutire, în loc să meargă înainte."
"Administraţia Obama a dinamitat relaţiile cu Israeleul. Nu e vină lui Netanyahu, Obama ar fi făcut asta indiferent de cine era primul ministru al Israelului."
"Israelul are suporteri în toată lumea, şi în particular în S.U.A. Marea majoritate a americanilor susţin Israelul din reflex , iar Israel nu le dă nimic de susţinut". "Când administraţia Obama afirmă că evreii nu pot construi locuinţe în Ierusalim, trebuie să existe o reacţie promptă din partea Israelului."



Dragoste la prima vedere

V-aţi întâlnit, aţi schimbat numerele de telefon. Te-a sunat în aceeaşi seară.Nu i-ai răspuns, aşa că ţi-a lăsat un mesaj. Se pare că te place. Nu, cred că de fapt s-a îndrăgostit de tine de-a binelea. Iar tu, nerecunoscătorule, te-ai găsit să te lauzi la toată lumea că ai prietenă şi ai pus dovada pe YouTube.Ruşine!

The Donald intră în No Spin Zone-ultima parte şi interviul integral

Dacă aţi urmărit primele patru segmente de la O'Reilly Factor cu The Donald, aici aveţi segmentul final. Dacă aţi ratat primele părţi şi sunteţi pregătiţi pentru o jumătate de oră cu mogulul, tot ce aveţi de făcut e să accesaţi al doilea video.



Primul clip electoral al preşedintelui Obama pentru campania din 2012

Friday, April 01, 2011

The Donald intră în No Spin Zone-partea a treia şi a patra

În segmentele trei şi patru ale interviului, Trump vorbeşte despre politica fiscală, şomaj,politica externă şi războaiele din Irak si Afganistan.