Monday, February 28, 2011

Dick Morris vorbeşte despre situaţia din Wisconsin şi ultima sa carte:Revolt!
Pentru cei care doresc să cumpere cartea lui Morris, click aici: http://tiny.cc/npfhz

Sunday, February 27, 2011

Neil Boortz şterge podeaua cu un susţinător al Religiei Păcii

Un segment vechi de vreo doi ani, în care Neil Boortz distruge pur şi simplu un ascultător musulman care face greşeala să-l provoace. Subiectul:Religia Păcii . Talkmaster at his best!

Friday, February 25, 2011

În căutarea democraţiei din Orientul Mijlociu

Un dialog interesant despre situaţia din Orientul Mijlociu între Don Imus, realizatorul showului "Imus in the morning" la Fox Business Channel şi Walid Phares, colaborator pe teme de terorism şi Orientul Mijlociu la Fox News.

Thursday, February 24, 2011

Peter Brookes comentează situaţia din Libia

Andrew Napolitano l-a avut ca invitat la "Freedom Watch" pe Peter Brookes, expert în politică externă. Brookes remarcă degringolada în care se află administraţia Obama în cazul evoluţiilor din Orientul Mijlociu.În legătură cu şansele instaurării unor regimuri democratice în ţările unde au loc în prezent revolte populare, analiza lui Brooke nu e deloc optimistă.

Stand with Scott Walker

A must see:Sindicatele din sectorul public vs. America

Un clip de senzaţie, care sintetizează subiectul cel mai fierbinte al dezbaterii publice din America ultimelor zile:războiul dintre sindicatele din sectorul public şi contribuabilii americani.

Judecătorul Napolitano are cuvinte de laudă la adresa celor trei guvernatori care au avut curajul să spună "Nu!" sindicatelor

Andrew Napolitano, fost Judecător la Curtea Superioară a statului New Jersey, actualmente realizator al emisiunii "Freedom Watch" de pe Fox Business Channel, are numai cuvinte de laudă pentru guvernatorii din New Jersey, Wisconsin şi Ohio,primii care au avut curajul să spună "Nu!" sindicatelor celor degrabă doritoare de beneficii, în încercarea de a salva statele pe care le conduc de la colaps financiar.
Pasiunea cu care îşi prezintă cazul Napolitano e remarcabilă.

Câtă aroganţă:Revoltaţii libieni nu şi-au făcut programare din timp pe agenda Casei Albe

Cârcotaşii care nu încetează cu criticile la adresa Casei Albe în cazul lipsei de reacţie la criza din Libia au primit o lovitură devastatoare. Noul Secretar de Presă de la Casă Albă, Jay Carney, explică: Administraţia Obama n-a catadicsit să reacţioneze pentru zile întregi din cauza unui conflict cu agenda preşedintelui. Cu alte cuvinte, revoltaţii libieni n-au catadicsit să sune cu măcar câteva luni înainte, că să-şi facă loc pe agenda superîncărcată a Liderului Planetar. Deh, că doar cui îi pasă de nişte desculţi care nici nu votează, cum ar fi tovarăşii de la Sindicate?Ambasadorul John Bolton despre criza din Libia

Ce vă aşteptaţi de la Casa Albă, când zilierii de acolo nu ştiu să scrie corect Libia?

Să nu fim răi totuşi, au avut doar 2 ani la dispoziţie. Încă n-au ajuns la lecţia despre "spell check".Părerea mea!

Monday, February 21, 2011

Nimic nou sub soare:Presa liberală distorsionează ştirile despre situaţia din Wisconsin.

O'Reilly face o radiografie a situaţiei din Wisconsin, unde guvernatorul Scott Walker încearcă să alinieze beneficiile pe care le au angajaţii din sectorul public cu cele din sectorul privat, pentru a salva statul pe care îl conduce de la colaps.Urmare a deciziei guvernatorului,sindicaliştii au ieşit în stradă, cerându-i capul. Week-endul a arătat , însă, o schimbare de registru, când mii de simpatizanţi ai Tea Party au descins în capitala statului, Madison, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de planurile lui Walker.
O analiză pertinentă din partea lui O'Reilly,care prezice un câştig de partea guvernatorului republican şi a partidului din care face parte, în dauna adversarilor democraţi şi a tovarăşilor lor de drum, sindicaliştii. Bill face de asemenea o treabă excelentă în punctarea modului în care presa distorsionează adevărul în favoarea sindicaliştilor. Cea mai tare mi se pare fătuca de la MSNBC, cu mesajul gen "Staţi liniştiţi la locuhili voasthe!"
Modelul lansat de Chris Christie în New Jersey pare că va fi urmat şi de alţi guvernatori republicani, în încercarea de a-şi salva statele pe care le conduc de la faliment.Următorul stat pe listă: Ohio.Sunday, February 20, 2011

Herman Cain răspunde atacurilor vicioase din partea liberalilor

Herman Cain are ocazia să replice atacurilor vicioase venite din partea unui blogger liberal ca reacţie la discursul pe care Cain l-a ţinut la CPAC.Cain, primul republican care şi-a anunţat candidatura pentru prezidentialale din 2012, expune cu eleganţă ura stângii pentru reprezentanţii minorităţilor care au avut îndrăzneala să fugă de pe plantaţia liberală şi să demonstreze că poţi reuşi de unul singur în America, indiferent de categoria socială sau etnică din care provii.
Respect Herman Cain!Discursul lui Cain la CPAC

Neil Boortz reacţionează la protestele sindicale din Wisconsin

Thursday, February 17, 2011

Cum plăteşti pentru îndrăzneala de a fi negru şi conservator în America

Atacurile vicioase din partea liberalilor împotriva unor personalităţi publice ca Judecătorul de la Curtea Supremă de Justiţie Clarence Thomas sau candidatul republican la alegerile prezidenţiale din 2012 Herman Cain nu fac decât să ne reamintească ce păţesc negrii care au avut îndrăzneala de a evada de pe plantaţia liberală, demonstrând că poţi reuşi în viaţă prin muncă şi folosindu-ţi inteligenţa, indiferent de categoria etnică sau socială din care provii.Faptul că personalităţi ca Thomas şi Cain ar putea să fie un exemplu pentru copiii şi adoloescentii negri e pur şi simplu de neacceptat pentru liberali.
Sean Hannity şi Juan Williams(jurnalist şi comentator politic liberal) comentează ultimele reacţii incalificabile venite din partea celor care nu încetează să propovăduiască toleranţa, dar nu ezită să-i împroaşte cu zoaie pe toţi cei care nu sunt de partea lor, mai ales dacă aparţin unei minorităţi.Cei atacaţi de căţeii stângii reprezintă cel mai mare pericol, pentru că exemplul lor personal de succes demontează mitul liberal de doi lei cum că anumite minorităţi sunt dezavantajate şi au nevoie de ei, liberalii cei plini de compasiune pentru a reuşi în viaţă.

Michael "Air" Jordan 48

 Michael Jordan împlineşte azi 48 de ani. Incredibil cum trece vremea! Un sportiv uriaş, cu o carieră exemplară. Unic. La mulţi ani!
 

Wednesday, February 16, 2011

Chris Christie spre Washington? Deocamdată pentru o zi

Văzut de unii drept front runner între candidaţii republicani pentru prezidenţialele din 2012, Chris Christie încă neagă interesul de a intra în cursă. Azi am asistat la discursul pe care îl aşteptam, din partea celui care şi-a făcut un renume din abordarea directă şi fără menajamente ale temelor de care alţi politicieni fug ca dracul de tămâie. Invitat la American Enterprise Institute, Christie a vorbit preţ de aproape o oră.
Iată câteva dintre ideile discursului:
Cu privire la discursul preşedintelui Obama despre starea naţiunii: Obama ne vorbeşte despre lucruri mari pe care le plănuieşte pentru America:trenuri de mare viteză, accesul la internet de mare viteză a 80% dintre americani până în nu ştiu ce an, un milion de maşini electrice pe şoselele Americii până la o anumită dată.Să vă spun ceva: astea nu sunt lucrurile mari pentru politica americană, sunt doar desertul. Lucrurile mari şi care merită ateniţe sunt cele fără de care nu va fi posibil ca americanii să aibă aces la internet şi maşini electrice.Obama şi republicanii practică o "strategie politică" de aşteptare, sperând că partea cealaltă să iniţieze discuţia, ca ei să poată reacţiona.Lucrurile mari de care nimeni nu vorbeşte sunt creşterea vârstei de pensionare, nevoia de reforma a Medicare şi Medicaid, fără de care America se intreaptă spre faliment.Despre succes şi exceptionalismul american: deciziile pe care le luăm în prezent vor fi judecate de către generaţiile viitoare, care vor decide dacă am fost o generaţie de excepţie sau nu.Despre reforma sistemului de pensii: Oamenii sunt dispuşi la scarificii, dar e nevoie de cineva care să spună lucrurilor pe nume. E nevoie de lideri.Despre primele 13 luni în poziţia de guvernator al statului New Jersey:Democraţii iubitori de taxe mărite şi reacţia guvernatorului la adresa ameninţărilor că democraţii vor provoca o criză guvernamentală dacă acesta nu va fi de acord cu creşterea impozitului pe venit.Pentru cei interesaţi, discursul integral aici:
Postări similare:
http://teacheru.blogspot.com/2011/01/chris-christie-catre.html

Tuesday, February 15, 2011

Congresmanul Allen West îşi defineşte poziţia împotriva multiculturalismului

Congresmanul Allen West îşi defineşte poziţia împotriva multiculturalismului, dezavuat în ultimul timp de liderii europeni, după ce l-au încurajat şi tolerat ani în şir. Poziţia lui West e următoarea: imigranţii sunt bineveniţi în America, dar cu condiţia de a se integra în cultura americană. Integrarea presupune adaptarea imigranţilor la stilul de viaţă american, fără pierderea identităţii locurilor de unde provin. Acesta critică şi linia corectă politic a strategiei de apărare americană care nu face nici un fel de referire la pericolul extremismului islamic, de teamă că ar ofensa minoritatea musulmană.
Segmentul video face parte din talk-showul "On The Record" cu Greta Van Susteren de pe Fox News Channel.

Thomas Sowell - Varieties of Nothing

Monday, February 14, 2011

Realizatori MSNBC primesc la lecţia de istorie calificativul "Ignorant"

Invitat la emisiunea matinală de la MSNBC, istoricul Niall Ferguson îi serveşte o lecţie de istorie suavei Mika, cea care visează cu ochii deschişi în Obamaland.Mika e de părere că administraţia Obama a reacţionat extraordinar în cazul crizei din Egipt.

Friday, February 11, 2011

Discursul lui Herman Cain la CPAC:"Stupid people are ruining America"

Mark Steyn remarcă lipsa de profesionalism a Administraţiei Obama în gestionarea situaţiei din Egipt

Bună dimineaţa, Clapper! Muslim Brotherhood NU e o organizaţie seculară

Directorul Office of Naţional Intelligence James Clapper trăieşte sub impresia că Muslim Brotherhood e o organizaţie seculara, care condamnă extremismul. Clapper ar face bine să se trezească la realitate, decât să regurgiteze tâmpenii . Administraţia Obama dă dovadă în continuare că habar n-are pe ce lume se află în problema Egiptului. Sincer,la ce ne-am putea aştepta, când însuşi preşedintele foloseşte ca principală sursă de informare Al-Jazeera?
Ambasadorul John Bolton şcolindu-l pe Clapper:


Thursday, February 10, 2011

Discursul lui Donald Trump electrizează audienţa CPAC

Mogulul Donald Trump a electrizat audienţa prin discursul ţinut în faţa CPAC(Conservative Political Action Conference). Leadership, China şi OPEC sunt temele principale ale discursului.De urmărit.

Donald Trump despre imigraţie, China, OPEC, educaţie

Conversaţie interesantă între Laura Ingraham şi The Donald. Tematica abordată cuprinde subiecte de interes pentru campania la prezidenţialele din 2012. Va candida Trump?

Wednesday, February 09, 2011

Sindicate din toate ţările, uniţi-vă!

Sindicatele din sectorul guvernamental din SUA s-au ofuscat că Guvernul le-ar tăia din felia lor trudită de caşcaval. Iar prin liderul lor au grăit:Cei care se gândesc la reducerea salariilor, fie că e vorba de sectorul public sau privat, sunt retardaţi mintal.
Unele lucruri nu se schimbă niciodată, indiferent de ce parte a Oceanului te-ai afla.
Fiecare cu idioţii lui.

Congresman către şefa EPA:Credeţi în legea cererii şi ofertei?

Administratorul EPA(Environmental Protection Agency) Lisa Jackson a fost invitată la audieri în Camera Reprezentanţilor cu privire la rolul pe care îl va avea instituţia pe care o conduce în reglementarea emisiilor de gaze de seră în conformitete cu legislaţia de protecţia mediului, cunoscută sub denumirea de Clean Air Act. Audierile au avut loc la Comisia de Energie şi Comerţ. În cadrul audierilor, congresmanul John Shimkus, R-Illinois, s-a arătat interesat de principiile economice după care se ghidează şefa EPA. Iată cum s-au desfăşurat ostilităţile:Sursa:The Blaze http://tiny.cc/pt3ds

Pentru MSNBC, Hamas e cel mai bun exemplu de experimentare a democraţiei în Orientul Mijlociu

Richard Wollfe, analist politic pentru MSNBC, e de părere că preluarea puterii de către Hamas în Fâşia Gaza e exemplul cel mai clar de experiment democratic în Orientul Mijlociu.
Conform Jerusalem Post, Autoritatea Palestiniană a anunţat ieri că intenţionează să organizeze alegeri municipale în fâşia Gaza şi West Bank pe 9 iulie. Răspunsul Hamas la acest anunţ a fost că nu va permite ca alegerile respective să aibă loc în Fâşia Gaza, pe care o controlează.
E şi asta democraţie, dacă e să ne inspirăm din Oracolul Ion Ilescu:democraţie originală.
Sursa:NewsBusters:http://tiny.cc/19bjz

Tuesday, February 08, 2011

Ghiciţi ce e Robert Gibbs?

Intrebare: Ce e Robert Gibbs, la ce se pricepe el mai bine?Care e aria lui de expertiză ?
Dacă n-aţi ghicit, montajul de mai jos e folositor:veţi afla ce NU e Robert.

Micii reacţionari:"Noi nu angajăm doar pentru că aşa a zis Preşedintele "

Deşi preşedintele şi-a tras consilier pe probleme de joburi şi competititvitate-Jeff Immelt-CEO la GE-şi îi îndeamnă pe angajatorii din sistemul privat să creeze locuri de muncă, nu toţi cei vizaţi se arată super entuziasmaţi de îndemnul mobilizator al celui mai iubit fiu al clasei muncitoare(a se citi sindicatele). Reacţiile pe care le-a provocat îndemnul prezidenţial nu au întârziat să apară:"Noi nu angajăm doar pentru că aşa vrea preşedintele". Şi un mesaj clar pentru genaratorul de indicăţii preţioase:"The only thing that's gonna help me out is for the Government to get the Hell out of my life and let me run my business and I, as a responsability to myself, will make America better by hiring". O declaraţie cât distanţa de la obamism la capitalism.

Monday, February 07, 2011

Spread the Wealth-faza pe Camera de Comerţ

 Clasa muncitoare e în delir: preşedintele i-a avertizat pe afaceriştii veroşi să nu păstreze tot profitul pentru ei, ci să crească şi standardul de viaţă al truditorilor. Iată cum ne-a readus speranţa Luminatul azi, în discursul pe care l-a ţinut la Camera de Comerţ:
 
 "If we're fighting to reform the tax code and increase exports, the benefits cannot just translate into greater profits and bonuses for those at the top. They have to be shared by American workers, who need to know that opening markets will lift their standard of living as well as your bottom line,"
 
 Na, că v-am închis gura, cârcotaşilor! Să vă mai aud că n-o duce bine muncitorimea pe vremea lu' Taika Obama.
Sursa: Real Clear Politics: http://tiny.cc/b2e8j 

Steve Forbes:Reaganomics


Sunday, February 06, 2011

David Cameron la Conferinţa pentru Securitate de la Munchen:Extremismul musulman şi eşecul multiculturalismului

Premierul David Cameron a dat semnalul unei schimbări în politica guvernului britanic faţă de minorităţile politice şi religioase.În discursul pe care l- a avut la o conferinţă despre securitate, Cameron a recunoscut eşecul multiculturalismului. De asemenea, acesta a atras atenţia asupra extremismului musulman.
În contextul dezbaterii despre identitatea naţională şi toleranţa religioasă, premierul Cameron proclamă sfârşitul "toleranţei pasive" a comunităţilor divizate, sugerând că membrii diferitelor religii vor trebui să se integreze în societatea britanică şi să-i îmbrăţişeze valorile.
A fi britanic înseamnă să crezi în libertatea de expresie şi religioasă, democraţie şi drepturi egale, indiferent de rasă, sex sau înclinaţii sexuale în opinia lui Cameron.
Acesta avertizează că grupurile care nu vor promova valorile britanice vor înceta să primească finanţări din banii publici.
Discursul, deşi unul soft, presărat cu formulări corecte politic, e un binevenit semnal de alarmă privitor la ceea ce se întâmplă în Europa post-creştină. Este de urmărit cum va fi implementată noua politică, în contextul opoziţiei din partea laburiştilor şi a liderilor comunităţii musulmane.
Sursa:Power Line http://www.powerlineblog.com/archives/2011/02/028291.phpSaturday, February 05, 2011

Ronald Reagan-We the People

Reagan 100

Mâine se împlinesc 100 de ani de la naşterea unuia dintre cei mai mari preşedinţi din istoria S.U.A., Ronald Reagan. Citind şi vizionând discursurile acestuia constatăm cu uimire cât de actuale rămân multe dintre temele discursului public după zeci de ani. Unele lucruri par să nu se schimbe niciodată. Unii, mai de modă veche, le numesc principii.Friday, February 04, 2011

Thursday, February 03, 2011

O'Reilly despre simpatia stângii pentru Al Jazeera

Un excelent editorial al lui O'Reilly despre propaganda anti-americană de pe Al-Jazeera, urmat de o dezbatere cu jurnalistul Alan Colmes. Colmes inceaca să-i dea cu libertatea presei, ignorând două aspecte esenţiale:când prezinţi doar un punct de vedere se cheamă partizanat şi doi:nu încerca să vinzi gogoşi în No Spin Zone.Egipt: Ambasadorul John Bolton despre ultimele evenimente

Wednesday, February 02, 2011

Caroline Glick de la Jerusalem Post despre situaţia din Egipt şi lumea arabă

Caroline Glick de la Jerusalem Post este una din vocile cele mai avizate când vine vorba de situaţia politică din lumea arabă.Intervievată de Mark Levin, Glick vorbeşte despre situaţia din Egipt şi despre ultimele evoluţii politice din Orientul Mijlociu. Iată câteva dintre remarcile editorialistei de la JP:
Situaţia din Egipt se aseamănă cu Revoluţia din Iran din 1979 care l-a adus la putere pe Ayatolahul Khomeini.Egiptul,Iordania, Arabia Saudita şi Israelul consideră că S.U.A. şi-au pierdut orice credibilitate ca aliat al ţărilor respective.Un lucru de o semnificaţie majoră este să înţelegem în întregime pozitia administraţiei Obama de sustinere a organizaţiei Frăţia Musulmană ca parte din cei ce vor succede regimului Mubarak în Egipt. Frăţia Musulmană e o progenitură a Al Quaeda.Libanul e condus în prezent de Hezbollah,fracţiune armată susţinută de Siria şi Iran şi una dintre cele mai periculoase organizaţii teroriste pe plan mondial. 
 Referitor la remarca preşedintelui Obama că Frăţia Musulmană poate participa la guvernarea Egiptului în măsura în care sunt dispuşi să condamne violenţa, Glick remarcă faptul că aceştia vor denunţa violenţa până vor ajunge să guverneze, după care vor folosi violenţa ca să guverneze. Aceasta dă ca exemplu Partidul Islamist din Turcia, care a câştigat pentru prima oară alegerile în 2003, declarând la preluarea puterii că nu intenţionează să schimbe statutul de stat secular al Turciei, după care, prin preluarea controlului aspura media, sistemului de justiţie şi armatei-garantul principal al statului secular-au ajuns să transforme Turcia în mai puţin de un deceniu intr-un stat islamist, fără că nimeni să bage de seamă.
Concluzia:Cu tot ce se întâmplă în peroada de faţă şi în absenţa susţinerii din partea adminstratiei Obama, Israelul trebuie să se apare singur în faţa pericolului crescând din partea noilor regimuri islamice radicale.

Idiotul global:Muslim Brotherhood e un fel de Tea Party

Gura păcătosului adevăr grăieşte:Van Jones despre cum vrea să schimbe Obama lumea

De la Van Jones citire: Obama nu vrea să fie doar o stea căzătoare, ci mai degrabă un soi de meteorit care atinge pământul. O afirmaţie cum nu se poate mai adevărată. Efectul Obama şi Efectul Tunguska http://en.wikipedia.org/wiki/Tunguska_event