Monday, February 21, 2011

Nimic nou sub soare:Presa liberală distorsionează ştirile despre situaţia din Wisconsin.

O'Reilly face o radiografie a situaţiei din Wisconsin, unde guvernatorul Scott Walker încearcă să alinieze beneficiile pe care le au angajaţii din sectorul public cu cele din sectorul privat, pentru a salva statul pe care îl conduce de la colaps.Urmare a deciziei guvernatorului,sindicaliştii au ieşit în stradă, cerându-i capul. Week-endul a arătat , însă, o schimbare de registru, când mii de simpatizanţi ai Tea Party au descins în capitala statului, Madison, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de planurile lui Walker.
O analiză pertinentă din partea lui O'Reilly,care prezice un câştig de partea guvernatorului republican şi a partidului din care face parte, în dauna adversarilor democraţi şi a tovarăşilor lor de drum, sindicaliştii. Bill face de asemenea o treabă excelentă în punctarea modului în care presa distorsionează adevărul în favoarea sindicaliştilor. Cea mai tare mi se pare fătuca de la MSNBC, cu mesajul gen "Staţi liniştiţi la locuhili voasthe!"
Modelul lansat de Chris Christie în New Jersey pare că va fi urmat şi de alţi guvernatori republicani, în încercarea de a-şi salva statele pe care le conduc de la faliment.Următorul stat pe listă: Ohio.



No comments: