Tuesday, January 04, 2011

Prima victorie a jurnalismului în 2011:viitorul Preşedinte al României va circula cu RATB-ul

   Duminică am asistat la o noua crimă de aroganţa a preşedintelui Băsescu: a îndrăznit să folosească elicopterul ca mijloc de locomoţie la întoarcerea din vacanţa de Anul Nou.Stirea ne-a fost adusă de cine altcineva decât de Antenele voiculesciene. Se pare că logica nu stă în calea jurnaliştilor militanţi aflaţi sub comanda civilului Felix, când e în joc lupta împotriva tiraniei băsesciene. DN 1 a fost practic blocat în ziua de duminică de miile  de maşini conduse de cei care au ales să sărbătorească Revelionul pe Valea Prahovei . Securitatea preşedintelui e un detaliu irelevant pentru deontologii antenişti . "Băsescu e nesimţit.Păi ăsta e modelul lui de solidaritate cu poporul român?" Nu, nu e o glumă, ăsta e modul în care ni se serveşte presa în anul 2011.   
     
   Demersul jurnalistic al deontologilor antensti nu a întârziat în a-şi face efectul:Contactată de urgenţă, Mama Omida a făcut prima predicţie pe anul acesta: În spirit de solidaritate cu poporul, viitorul preşedinte al României va circula cu RATB-ul iar SPP-ul va fi desfiinţat , fiind înlocuit, nu-i aşa, de o echipă de ziarişti de la Antene.  
   

9 comments:

Riddick said...

La Mulţi Ani !

Probabil ei cred că se adresează unor idioţi (mulţi chiar sunt, falsul egalitarism este mai important pentru ei decât siguranţa naţională).

Teacheru said...

La multi ani si tie!
E clar ca oamenii ne iau de prosti. In presa de azi sunt apreciati tupeistii si cei care tin cu poporul.Dai de ei la tot pasul. In ceea ce priveste publicul, e jale si acolo. De la asta a si pornit ideea postului de fata.
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=152894728094693&id=657587814
Oamenii nu suporta logica.Nu sunt surprins, doar constat.

Bogdan Burghelea said...

Salutare, Teachere şi mulţi ani buni şi cu sănătate!

Long time, no see!

În chestia cu elicopteru' şi RATB-u' ai dreptate, dar să ştii că nici Băsescu nu e Constantinescu, nici Udrea nu-i Ana Blandiana, nici Baconschi nu-i Coposu, iar PD-L-u' sînt băieţii deştepţi din FSN (s-au mişcat mai cu talent).

În rest, să auzim numai de bine.

Teacheru said...

Salut Bogdan!
Istoria se scrie de catre invingatori, indiferent ca ne place sau nu. Constantinescu nu a fost unul dintre ei, cu siguranta.Coposu e din alta categorie decat cei care fac politica zilelor noastre. Revenind la jurnalistii zilelor noastre, e jenant ce se intampla. Astia n-au auzit de deontologie, se comporta ca niste zomie ai unchiului Felix si nenea Vantu.Planuiesc sa vin in vacanta in mai, sper sa ne vedem daca esti in Bucuresti in perioada aia. Cele bune!

Unknown said...

Teachere, ia si tu de aici o lectie: esti pe camp tata. Pe alt camp mai precis, unde flutura alt steag, si mai bine stai acolo, daca esti pupinbasist. Pe aicea, in curand, incepem sa-i vanam pastia ca tine. De ce zic ca esti pe camp? Fiindca nu suferi alaturi de noi, si nu realizezi cata muie mincinoasa a curs si curge din gura lu'base catre urechile prostitzilor. Si uite asa, nu mai putem de atata "trait bine"! Si uite asa, cand vad pe cate unul ca se plange ca "traieste bine", mai intai il intreb cu cine a votat, ca sa stiu daca il ascult, sau il trimit sa "traiasca bine" cu spor, si de acum innainte,FIINDCA MERITA!
Revenind la problema cu elicopteru', lasati-ma cu vrajeala asta pupinbasista, cu securitatea sefului statului, cu "pixeli albastrii", bla-bla-bla. Adevaru' e ca SECURITATEA SI BINELE ROMANIEI (care e deasupra celei a presedintelui) ar fi mai bune, daca asta s-ar mai incumeta sa mai faca "bai de multzime" printre prostitzii sai, chiar si pe DN1, fiindaca multi dintre votantzii sai i-ar da sa "traiasca bine" acuma! Numai "pixeli albastrii" ar vedea!
Asa ca daca esti un d'ala de "traieste bine", pe acolo pe unde esti, si care vede "pixeli albastrii" in mod voluntar, ori de cate ori ii ordona conducatorul iubit sa ii vada, ramai acolo, si abtzine-te sa-ti dai cu parerea despre ce NU STII BINE, ci doar superficial.
Deci, stai jos, nota 4, Teachere!

Unknown said...

Pentru "infiltratul" si "agitatorul" futinbasist:
Fratele meu, esti pe cale de disparitie! Involutia genetica caracteristica-ti te-a adus in faza ZERO a spalarii creierului. Pe langa faptul ca-ti lipseste respectul, vederea-ti slaba ti-a fost inlocuita cu tubul catodic A1! Stimuli tai reactioneaza doar la glume rasuflate tip A2 si miscarile-ti sunt coordonate de portavocea Badea Mircea prin impulsuri gen A3! "Realitatea" nu te mai trezeste la viata, esti dependent de ea! Cocaina sau heroina ti-ar face mult mai bine!

Luneta noastra te urmareste frate, insa nu vom irosi focul! Vei cade singur . . . in desuet si in ridicol!

Apropo, tine minte una de la unul care traieste PROST ca tine asa (sa-ti traduc: in Bucuresti pe DREAPTA: daca nu erau asa de multi astia ca tine, acum eram mai multi cu cel putin 250.000 de ROMANI adevarati ucisi de predecesorii prietenilor tai incepand cu '49 si pana in '65 tarziu . . .

Unknown said...

Bogdan: daca tot ti-a crescut luneta pe amigdale, urmareste-ma mult si bine....
Faci prea multe presupuneri de om cu idei peconcepute. Daca nu ling alaturi de tine basaul unuia care zice ca a fost comandant de nava fara sa dea cu subsemnatul la securitate, nu inseamna ca simpatizez cu doctrina de stanga. Tot asa, basaul lustruit de voi, nu inseamna ca e de dreapta, doar pentru ca asa se autointituleaza, dar se comporta ca un dictator mafiot.

yo said...

@futinbasistu - esti foarte mahnit, prietene , mai bea o cafea .Nu-ti merg afacerile?
Discursul tau este foarte potrivit unui adept al lui Vadim , daca nu esti inca in partidul lui ar cam trebui sa fii . Poate ii vei oferi apartamentul tau de 2 camere drept sediu de partid! Poate asa ii trece si durerea de mana .Tu esti foarte pornit impotriva lui Basescu , dreptul tau , teacheru e pornit impotriva unor principii pe care asa zisa presa le incalca . El nu vorbeste de omul Basescu ci de institutia prezidentiala. Bate-te cu dumneaei pe burta ( organul pe care foarte des il invoci ) si mai gandeste-te la sfatul meu . Vadim ar fi mandru sa te aiba , poate te va folosi pe post de vaduva neagra ( si aici nu ma refer la paianjen ci la alea de se arunca singure in aer ) sa-l scapi de inamicii !Bine ca esti tu destept !

Teacheru said...

Futinbasistu, daca nu esti neaparat de satanga, lamureste-ne si pe noi care e filozofia ta politica. Te anunt din start: Mircea Badea si teoriile pixelilor nu se pun.Asteptam cu interes.