Sunday, January 23, 2011

Mircea Badea:Românii din afara graniţelor îşi exprimă votul cu o nonşalanţă lipsită de bun simţ

Mircea Badea e revoltat că românii din afara graniţelor ţării ar putea vota împotriva Alianţei de Centru Dreapta, din care face parte şi trustul de presă la care dă el cu sapa .Cică românii din Diaspora dau dovadă de nonşalanţă nesimţită în exercitarea votului. În opinia sa, ei sunt doar nişte ciupalaci care îi decid lui soarta necunoscând realităţile patriei.Că doar ce ai putea să te aştepţi de la nişte culegători de căpşuni, taximetrişti sau îngrijitori de bătrâni? Sigur, ar fi fost atât de simplu ca aceştia să nu voteze. Mircea ar fi fost mult mai liniştit ca soarta-i să fie decisă exclusiv de cei care îşi petrec timpul dintre 2 pomeni de la Guvern vizionând emisiunile Antenelor şi Realităţii şi înjurându-l pe Tiran. Ei sunt votanţii competenţi pentru care luptă el din studio seară de seară.
Mircea, ciupalacii nonşalanţi au un mesaj pentru tine: rămâne cum am stabilit!

7 comments:

Transporturi Feroviare said...

Sunt curios, daca Mircea Badea s- ar fi nascut la Paris si ar fi urmat aceeasi cale, ar fi avut tot atata audienta ca aici, in Romania?

Teacheru said...

Poate vei fi surprins, dar cred ca n-ar fi deferit mult. Nu urmaresc presa din Franta, dar luandu-ma dupa comportamentul francezilor in diferite situatii(protestele violente impotriva cresterii varstei de pensionare e primul exemplu care imi trece prin minte), as zice ca s-ar gasi destula audienta pentru genul asta de discurs.

Transporturi Feroviare said...

S-ar putea sa ai dreptate in privinta francezilor, insa mai mult ca sigur ca in Germania n-ar fi avut aceeasi "soarta". Cred ca isi ruga prietena sa-l primeasca intr-o emisiune de fitness sa-si arate pectoralii...:))
P.S. Propun un schimb de link. De acord?
My blog is: http://transporturiferoviare.wordpress.com

TXS

Cristi's Iphone said...

A cam dat-o in bara spagatistu, evident tre' sa-si pupincuresca sefu, iar prezentarea situatiei de la paris unde intr-o singura sectie de votare s-a votat cu o viteza uluitoare.

Pe de alta parte, sunt romani din diaspora care ar fi votat orice altceva in afara decat Basescu. Daca prima data cand a fost ales am avut incredere ca o sa miste ceva dom' Basescu. La alegerile de acum 2 ani as fi votat cu oricine altcineva in afara de el. Da, as fi preferat PSD-ul, si nici de PNL n-as fi dat inapoi, orice numa Basescu nu, deci spagatistul poate sa doarma linistit.

Teacheru said...

Cristi,
Desigur ca sunt si romani din afara care nu au votat cu Basescu.Dar ei sunt in minoritate. Badea nu pe ei ii ataca.In consecinta, "spagatistul" NU poate sa doarma linistit.

TANO said...

ce pretentii poti sa ai de la spagat?cei din diaspora isi investesc banii in romania, asa ca voteaza in cunostinta de cauza.trimit bani care ajung in buzunarul statului datorita tva-ului.au tot dreptul sa voteze si o fac in aceiasi cunostinta de cauza ca cel integrat in spatiul danubiano-carpato-pontic

Teacheru said...

@Tano:Badea e doar un latrau, cu misiunea sa improaste cu noroi pe toti cei care misca in front impotriva intereselor consortiului Intact-PNL. In cazul celor din Diaspora, ii ataca in speranta ca acestia vor renunta la vot din cauza lehamitei. Eu sper ca oamenii sa aiba reactia exact opusa: Daca latraii sar pe noi, e semn ca facem ceva bun. Cum ziceam, ramane cum am stabilit!