Monday, January 10, 2011

Încercarea de a politiza crimele din Tucson a eşuat pe CNN

Americanii au asistat în stare de şoc la asasinatele din Tucson, Arizona de acum 2 zile. Mesajele de condoleanţe adresate familiilor victimelor au trecut pe planul secund, pentru că trebuiau găsiţi vinovaţii pentru această tragedie. Deloc surprinzător, presa militantă nu a întârziat în identificarea lor: Sarah Palin, Glen Beck, Bill O'Reilly, Tea Party şi realizatorii conservatori de talk-show-uri. Ce simplu era!
Unul din cei care a încercat să dea o conotaţie politică teribilei tragedii a fost şeriful din Pima County, Clarence Dupnik. Fără să deţină nici o probă, acesta a acuzat tot ce mişcă în partea dreaptă a spectrului politic. Realizatoarea Fox News Megyn Kelly nu a stat cu mâinile în sân, invitându-l pe şerif să-şi susţină afirmaţiile extrem de grave. Să fim surprinşi oare că acesta nu s-a descurcat prea grozav?



Ca reacţie la interviul de pe Fox News, Neil Boortz, realizator de talk show cu vederi libertariene,l-a numit pe şeriful din Arizona "political hack".
http://en.wikipedia.org/wiki/Political_hack
Invitat la CNN pentru a-şi argumenta afirmaţia respectiva, Boortz le oferă  o lecţie  celor care nu ezită să folosească o teribilă tragedie ca cea din Tucson pentru a-şi regla conturile cu adversarii politici. A must see!

No comments: