Thursday, December 30, 2010

Iniţiativa "green"-doar o altă metodă de redistribuire a bogăţiei în America

 Administraţia Obama foloseşte iniţiativa de creare a locurilor de munca ecologice-"Green Jobs" ca metodă de redistribuire a resurselor. Pentru cei mai puţin familiari cu terminologia, iată ce presupune filozofia respectivă: Îi taxăm pe cei care au bani, iar din banii colectaţi inventăm un program guvernamental, să-i zicem Green Jobs. Numim persoana potrivită să se ocupe de distribuirea fondurilor şi banii vor ajunge la cine trebuie. Ai cazier? Nici o problemă! Noi  nu-i discriminăm pe cei care au trecut pe la puşcarie. Şi ca să ne asigurăm că programul va fi un succes, să-i facem responsabili de angajări pe fraţii noştri de la New Black Panters. Iată cum sunt atraşi în mod echitabil amatorii de slujbe "green", finanţate din banul contribuabilului american:
  "We got jobs for black men.Some of you can't pass background checks because you can't pass background checks or the other things just like dealing with white folks...The black power movement can offer you a 15 dollars an hour job with no goddamn background checks"
  Malik Zulu Shabazz- lider New Black Panter Party- 20 decembrie 2010.

 Pe parcursul înregistrării avem şi privilegiul de a afla cum s-a descurcat Van Jones cu distribuirea banilor alocaţi pentru "Green Jobs", pe perioada în care a deţinut funcţia de "Green Jobs CZar" în administraţia Obama.Onorabil, dacă e să-i întrebăm pe cei programaţi să beneficieze de pe urma iniţiativei"green".
Welcome to Obamaland!


No comments: