Sunday, December 19, 2010

Radio Erevan încă emite. Avem dovada!

O dezvăluire care va şoca naţiunea americană: Russia Today ne informeza despre cum deţinuţii din puşcăriile americane muncesc 7 zile pe săptămână fără să fie plătiţi. Asta e sclavie, nu? Realizatoarea segmentului despre tratamentele inumane la care sunt supuşii respectivi deţinuţi invocă Amendamentul al treisprezecelea din Constituţia S.U.A. ca argument:

Amendment 13 - Slavery Abolished.

1. Neither slavery nor involuntary servitude, except as a punishment for crime whereof the party shall have been duly convicted, shall exist within the United States, or any place subject to their jurisdiction.

2. Congress shall have power to enforce this article by appropriate legislation.

Ceea ce jurnalista noastră omite cand face trimitere la Amendamentul 13 e faptul că persoanaele condamnate definitiv pentru o infracţiune nu se bucură de protecţia oferita de amendamentul respectiv

Adevarul insa devine un detaliu insignifiant, cand în joc e încălcarea drepturilor omului de către regimul imperialist al S.U.A.

Invitat în studio pentru a comenta "senzaţionala" dezvăluire e nimeni altul decât Malik Zulu Shabazz, preşedintele New Black Panter Party, cunoscut pentru promovarea antisemitismului şi a rasismului îndreptat împotriva majorităţii albe.

Atât realizatorea emisiunii cât şi invitatul său sunt impresionaţi de modul în care deţinuţii din 6 centre de detenţie din statul Georgia au reuşit să-si coordoneze protestul.Ceea ce nu pare să-i deranjeze pe cei doi e faptul că mijloacele folosite de deţinuţi pentru a comunica sunt ilegale, cum ar fi folosorea telefoanelor mobile sau amanuntul ca persoanele incarcerate nu se bucura de aceleasi drepturi ca cetatenii de rand.Aşadar, statul american îi exploatează cu cruzime pe criminali, în timp ce plătitorii de taxe scot din buzunar $22.650 pe an pentru întreţinerea fiecărei persoane încarcerate:

http://en.wikipedia.org/wiki/Incarceration_în_the_United_States#Cost

Nu putem sa nu mentionam pe final ca operaţiunea de re-branding a Radio Erevan a fost încununată de succes. Noua denumire:Russia Today.



No comments: